Update: Kom binnen bij bedrijven gaat vanwege het Coronavirus niet door

Ben je op zoek naar een baan in de regio? Kijk dan eens bij “Kom binnen bij bedrijven!”. Tijdens dit jaarlijkse evenement krijg je de kans om bij bedrijven op bezoek te gaan. Ook bedrijven binnen de gemeente Molenlanden doen mee en openen de deuren van maandag 23 t/m zaterdag 28 maart 2020.

 

Een week lang ben je als werkzoekende, student of vrijwilliger welkom bij bedrijven in onze gemeente. Op deze manier ontdek je als werkzoekende mogelijkheden voor een baan, raak je als scholier geïnspireerd, vind je als student een stage of als vrijwilliger een nieuwe uitdaging. In maart 2020 zullen acht gemeenten uit het Groene Hart deelnemen deelnemen: Gouda, Krimpenerwaard, Papendrecht, Sliedrecht, Vijfheerenlanden, Waddinxveen, Zuidplas en Molenlanden. Op de website van “Kom binnen bij bedrijven!” vind je een lijst met deelnemende bedrijven en schrijf je je gratis in bij bedrijven die jij interessant vindt. 

 

Wil je een bedrijf in Molenlanden bezoeken tijdens “Kom binnen bij bedrijven!”? Dan heb je voldoende keus. Er doen namelijk 32 bedrijven in Molenlanden mee! Kijk voor een overzicht hieronder en schrijf je in voor een bezoek via de bijgevoegde link. 

 

Let op! Onder voorbehoud van de aangescherpte maatregelen van het RIVM.

 

Foto: Gemeente Molenlanden