Op woensdag 3 maart organiseren onder meer Young4Waard en de gemeente een meet-up voor en door jongeren in Molenlanden. Een avond met interactie, nieuwe mensen leren kennen en toffe onderwerpen. In de vorige meet-up kwamen de jongeren nog bij elkaar, werden er verschillende onderwerpen besproken en aten we pizza. Nu doen we de meet-up uiteraard digitaal.

 

In de aankomende online meet-up is er ruimte voor gezelligheid en ontmoeting. Vervolgens kun je een keuze maken tussen de thema’s (1) wonen en (2) sport. Het volgende komt aan bod:

  1. Bij wonen gaan we specifiek in op koop- én huurwoningen en de mogelijkheden daarvan binnen Molenlanden. Welke mogelijkheden zijn er voor jouw (eerste) koop- of huurwoning? Welke manieren heeft de gemeente om starters te ondersteunen op de woningmarkt?
  2. Bij sport ligt de focus op gemotiveerd blijven om te sporten en bewegen en wat er nodig is om dit te blijven doen. Wat vind je van het huidige sportaanbod in Molenlanden? Welke kansen zie je voor mooie ontwikkelingen rondom sporten en bewegen?

 

De meet-up vindt plaats van 19:30 – 21:15 via Microsoft Teams. Inschrijven kan via dit formulier.  Wanneer je je voor 26 februari inschrijft, krijg je een goodiebag en de link toegestuurd die je kunt gebruiken tijdens de meet-up. Spreekt één van de thema’s (wonen of sport) je aan? Dan zien we je graag op 3 maart!

 

De meet-up wordt mede mogelijk gemaakt door Young4Waard, CDA-jongeren, Gemeente Molenlanden, Kleurrijk Wonen, Makelaardij Kooijman en GIGA Molenlanden

.